Mandalay Mosaic Design

Mozaiek Gallery

Mozaiek Interieurs

Mozaïek maakt elk interieur bijzonder. Een mozaïekvloer in de hal, een mozaïekelement in de badkamer of een mozaiek spatwand in de keuken? Onze mozaïeken zijn duurzaam en gemakkelijk in onderhoud, en mozaïekmaterialen en mozaiek ontwerp zijn uiteraard helemaal aangepast aan uw wensen. De liefde die in het mozaiek gaat zitten als de steentjes met de hand geknipt en geslepen worden is echt voelbaar.

Het mozaiek wordt in ons eigen mozaïek-atelier voorbereid op matjes, en de mozaïekmatjes kunnen dan op elk tijdstip dat u uitkomt vakkundig op locatie geïnstalleerd worden. Op deze manier hoeven wij maar heel kort op locatie te werken en kunt u al snel weer uw prachtige mozaïekbadkamer gebruiken.

Wij leveren ook custommade mozaïekmatjes aan tegelzetters, gegarandeerd goedkoper dan de grote Italiaanse mozaiek merken en van even hoge kwaliteit.

 

Mozaïek Meubels

Met mozaiek blaas je een oud meubelstuk nieuw leven in! Ook is het mogelijk om mozaiek in te (laten) leggen in hout. Op verzoek maken wij het mozaiek vorstbestendig, dit is belangrijk als het meubelstuk buiten blijft staan. Ook mozaiekbankjes ala Gaudi kunnen wij voor u maken. Of u maakt het bankje of tafelblad zelf, klik hier voor meer informatie over onze mozaiek workshops.


Mozaïek in je tuin

Wie droomt er niet van een Gaudi-bankje, of een tuinpad van kiezelmozaiek…. een glinsterende mozaiekfontein misschien? Mozaiek voor de tuin kan buiten blijven staan en geeft uw tuin dus ook in de winter kleur.


Mozaïek kunst panelen

Met een mozaiekpaneel in uw huis, praktijk of kantoor heeft u een decoratie die ook aangeraakt mag worden. Ideaal dus voor een kinderrijke omgeving, in de wachtkamer of in openbare ruimtes. Lees meer…


Mozaïek Fonteinen (voor binnen en buiten)

Water en mozaiek zijn een magische combinatie. Wij kunnen de meeste mozaiekfonteinen voor u bouwen, maar als u zelf een fontein(tje) heeft dat niet (meer) mooi is, bedekken wij ook deze graag met een prachtig glasmozaiek of tegelmozaiek. Lees meer...