Mandalay Mosaic Design

Gallery

Mozaiek Interieurs

Mozaiek maakt elk interieur bijzonder. Onze mozaieken zijn duurzaam en gemakkelijk in onderhoud, en uiteraard helemaal aangepast aan uw wensen. De liefde die erin gaat zitten als de steentjes met de hand geknipt en geslepen worden is echt voelbaar.

Het mozaiek wordt in eigen atelier voorbereid op matjes, en kan dan op elk tijdstip dat u uitkomt vakkundig op locatie geinstalleerd worden. Op deze manier hoeven wij maar heel kort op locatie te werken en kunt u al snel weer uw badkamer gebruiken.

Wij leveren ook custommade mozaiekmatjes aan tegelzetters, gegarandeerd goedkoper dan de grote Italiaanse merken en van even hoge kwaliteit.

 

Mozaiek Meubels

Met mozaiek blaas je een oud meubelstuk nieuw leven in! Ook is het mogelijk om mozaiek in te (laten) leggen in hout. Op verzoek maken wij het mozaiek vorstbestendig, dit is belangrijk als het meubelstuk buiten blijft staan!


Mozaiek in je tuin

Wie droomt er niet van een Gaudi-bankje, of een tuinpad van kiezelmozaiek…. een glinsterende mozaiekfontein misschien? Mozaiek voor de tuin kan buiten blijven staan en geeft uw tuin dus ook in de winter kleur.


Mozaiek panelen aan de muur

Met een mozaiekpaneel in uw huis, praktijk of kantoor heeft u een decoratie die ook aangeraakt mag worden. Ideaal dus voor een kinderrijke omgeving, in de wachtkamer of in openbare ruimtes. Lees meer…


Mozaiek Fonteinen voor binnen en buiten

Water en mozaiek zijn een magische combinatie. Wij kunnen de meeste fonteinen voor u bouwen, maar als u zelf een fontein(tje) heeft dat niet (meer) mooi is, bedekken wij ook deze graag met een prachtig mozaiek. Lees meer...

 

Chat openen