Mandalay Mosaic Design

Mozaïek gedenktekens

Gedenktekens hebben een speciaal plekje in ons hart, omdat wij het als een grote eer ervaren voor u, als nabestaande, een tastbare herinnering te creëeren die omvat waar uw dierbare voor stond in het leven. Aandacht en begrip is dan ook een essentieel uitgangspunt dat u absoluut van ons mag verwachten. Neem gerust vrijblijvend contact op, er is voor elk budget een fijne mogelijkheid; 100% uitbesteden, meewerken, of (begeleid) zelf maken.

Mozaïek workshop voor de familie

De meesten kiezen ervoor om een middagje mee te werken zodat alle naasten met liefde een steentje kunnen bijdragen aan het gedenkteken. Dit is ten alle tijde mogelijk. Alle gedenktekens worden in ons atelier gemaakt, dat ruimte biedt aan maximaal 10 personen.

U kunt bij ons terecht voor vlakke stenen, maar wij maken ook elke 3D vorm in eigen productie, zodat wij altijd de kwaliteit kunnen garanderen

Vergunning voor mozaïekgedenktekens

Ook helpen wij u graag bij de vergunningsaanvraag voor de begraafplaats. De meeste begraafplaatsen verstrekken wel vergunningen voor mozaiek, mits dit gemaakt is door professionals die een garantietermijn van 10 jaar kunnen geven. Uiteraard is dit bij ons het geval en kunnen wij alle technische gegevens verstrekken. Wij werken uitsluitend met de allerbeste materialen en kunnen met trots zeggen dat zelfs de meest voorzichtige begraafplaatsen onze gedenktekens goedkeuren.

Grafsteen zelf mozaïeken onder begeleiding?

Wilt u het gedenkteken liever zelf maken maar wel zeker weten dat het technisch perfect in elkaar zit? Kom dan bij ons een speciale dag op cursus. U krijgt dan (privé) les in het maken van een vorstbestendig en lichtgewicht gedenkteken dat dat u dan thuis zelf in alle rust afmaakt. Dit kan al vanaf 250 euro (exclusief materiaal). Neem even contact op om te bekijken wat het beste voor u werkt, of om een afspraak te maken voor een vrijlbijvend bezoek aan ons atelier. De koffie staat klaar!.

Gaudi bankje mozaïeken

 
De glazen ‘rondjes’ zijn tijdens een workshop door vrienden en familie voorzien van een persoonlijke tekst of tekening, en dan in de glasoven gesmolten. Zo heeft iedereen een laatste liefdevolle groet mee kunnen geven.
Materiaal: keramiek, porselein, fusion glass.

Zonnekind

 Met ingebouwde lamp op zonne energie, die door de lotus schijnt. Zo brandt er ook snachts een lichtje.

Materiaal: diverse soorten glas en goud.

 

Lotus

Materiaal: glasmozaiek, zilver en venetiaans spiegelglas.

 

Orcasteen met vaasjes

Materiaal: keramiek, zilver en schelpjes van wereldreizen. Verder een ingebouwd custommade graflichthoudertje, en ingebouwde vaasjes zodat meebrachte bloemen lang mooi blijven.

 

Zonnesteen relief

Materiaal: keramiek en glasmozaiek, smalti en millefiori

 

Schelpensteen – Zandvoort

Op de achterkant van de schelpen heeft de familie tijdens een middag mee mozaieken een persoonlijke groet geschreven.

Materiaal: schelpen, goud en keramiek.

 

Mandala

Mozaiekmandala ingelegd in granieten bodemplaat

Materiaal: glasmozaiek en goud.

 

Gedenkbankjes op schoolplein

Materiaal: Vorstbestendig mozaiek
Ontwerp gebaseerd op tekeningen van schoolgenootjes.
+lees meer

 

Witte Roos

Steen voor oorlogsgraf, gemaakt door familie na privé workshop van een middag.
Materiaal: Glas, marmer, kiezels en platinum

de Gypsy Violist

Materiaal: keramiek en goud

Dolfijn

Materiaal: keramiek