Mandalay Mosaic Design

Interieurs

Goed om te weten

Mozaiek maakt elk interieur bijzonder. Onze mozaieken zijn duurzaam en gemakkelijk in onderhoud, en uiteraard helemaal aangepast aan uw wensen. De liefde die erin gaat zitten als de steentjes met de hand geknipt en geslepen worden is echt voelbaar.

Het mozaiek wordt in eigen atelier voorbereid op matjes, en kan dan op elk tijdstip dat u uitkomt vakkundig op locatie geinstalleerd worden. Op deze manier hoeven wij maar heel kort op locatie te werken en kunt u al snel weer uw badkamer gebruiken.

Wij leveren ook custommade mozaiekmatjes aan tegelzetters, gegarandeerd goedkoper dan de grote Italiaanse merken.


Badkamer Ivy

Project: badkamer voor Jugendstil villa in Hilversum. Opdracht was om functioneel en modern te verbinden met sprookjesachtig en bling.
Materiaal: keramiek en spiegelglas.

Badkamer Persian Greens

Badkamer voor Art Deco huis in Den Haag. Badkamer moest passen bij de wastafels.
Materiaal: Bisazza glasmozaiek en goud.

Keukens
Materiaal: divers

WC le Boudoir

Toilet voor kapsalon in 1001 nacht stijl.
Materiaal: keramiek

Balinese Garden

Badkamer waarin de opdrachtgever het gevoel wil hebben in een tropische tuin te vertoeven. Inspiratie zijn de alfresco badkamers op Bali geweest. Door de grote Spiegel boven de wasbak zie je het mozaiek 2x en ben je werkelijk omringd door tropische bladeren.

Materiaal: glasmozaiek

Vloer Zonnebloem

Vloer voor het restaurant van een zorginstelling op de J. van Hasseltweg in Amsterdam Noord. Materiaal: Italiaanse keramiek. (In opdracht van S-tiles mozaiek)