Mandalay Mosaic Design

Mozaiekbankjes

Mozaiekbankje op maat

Een mozaiekbankje in de tuin… een droom? Het kan!

Wij metselen een mozaiekbank bij u in de tuin in elke gewenste vorm. Dat kan met verschillende materialen, massief of juist verhuisbaar licht, maar de bank is hoe dan ook vorstbestendig en kan uiteraard tegen een stootje. Onze banken staan in openbare ruimtes zoals schoolpleinen, speeltuinen en stadsparken.

Mozaiekbankje zelf maken

Is dat iets teveel gevraagd van uw budget en vind u het leuk om zelf aan de slag te gaan?

Tijdens een workshop 3D+mallen leert u alles wat u moet weten om het zelf te doen. Kijk hier voor meer informatie en reserveringen. Tijdens een workshop ala Gaudi leer je vervolgens hoe je mozaiek voor buiten maakt en laat je creativiteit vloeien. De workshops zijn niet alleen leerzaam maar ook ontzettend gezellig. Dompel je een hele dag onder in alles wat mozaiek heet en doe inspiratie op voor je mozaiekprojecten.

Verhuisbare lichte mozaiekbankjes

Superleuke lichtgewicht bankjes, te koop gemozaiekt op bestelling, of ‘kaal’ om zelf te mozaieken (alleen of in een groep, een waanzinnig huwelijks-of jubileumscadeau!).  Tip: we hebben meerdere ontwerpen maar je mag ook zelf een ontwerp voor de rugleuning aanleveren. We maken de banken in eigen werkplaats! Maat Loveseat: 120 cm breed. Maat Large: 250 cm breed.


Nog geen ervaring? Boek een workshop  ‘Ala Gaudi’  of een ‘Combi Glas/Tegelmozaiek‘ erbij voor een goede start. Dan maak ook jij een duurzaam mozaiek dat tegen een stootje kan.

Ook als het bankje helemaal af is kun je het nog dragen (de kleine variant) of met een hondje verrijden (grote variant), dus je mozaiekbank kun je lekker binnen beplakken en voegen, en later zonder dure hijskranen neerzetten waar je maar wilt. Dat is een heel groot pré ten opzichte van loeizware betonbanken! klik hier voor prijzen en formaten.

De levertijd is gemiddeld 1-3 weken.