Mandalay Mosaic Design

Mozaiekbankjes

Mozaiekbankje op maat

Een mozaiekbankje in de tuin… een droom? Het kan!

Wij metselen een mozaiekbank bij u in de tuin in elke gewenste vorm. Dat kan met verschillende materialen, massief of juist verhuisbaar licht, maar de bank is hoe dan ook vorstbestendig. Met plezier bedekken wij de bank voor u met een schitterend mozaiek van glas of tegel, u kunt dus van a tot z bij ons terecht. 

Mozaiekbankje zelf maken

Is dat iets teveel gevraagd van uw budget en vind u het leuk om zelf aan de slag te gaan?

Tijdens een workshop 3D+mallen leert u alles wat u moet weten om het zelf te doen. Kijk hier voor meer informatie en reserveringen. Tijdens een workshop ala Gaudi leer je vervolgens hoe je mozaiek voor buiten maakt en laat je creativiteit vloeien. De workshops zijn niet alleen leerzaam maar ook ontzettend gezellig. Dompel je een hele dag onder in alles wat mozaiek heet en doe inspiratie op voor je mozaiekprojecten.

Verhuisbare mozaiekbankjes

superleuk tweepersoons lichtgewicht bankje, te koop gemozaiekt of ‘kaal’ om zelf te mozaieken (alleen of in een groep, een waanzinnig huwelijkscadeau!) , eventueel inclusief workshop voor een goeie start. Te dragen met 2 personen, dus verhuisbaar 🙂 klik hier voor prijzen en formaten.

Chat openen